Om os

Hvem er vi?


Skjøtt Tømrer & Snedker er en entreprenør- og servicevirksomhed der, med en innovativ og professionel virksomhedskultur, værdsætter det gode samarbejde med vores kunder for at skabe værdi.


Hos Skjøtt varetager vi alle tænkelige tømreropgaver for både private og erhvervskunder, hvor vi især har dygtiggjort os inden for service samt håndteringen af store og komplekse tømreropgaver i samabejde med nogle af landets største totalentreprenører.

Vi kan i forbindelse med ovenstående bistå med proffesionel rådgivning i alle faser af et byggeri, hvor vores kompetente medarbejdere vil stå klar til at tage godt imod vores kunders ønsker.

​Skjøtt Tømrer & Snedker ApS er en virksomhed i rivende udvikling og beskæftiger pt. mellem 30-40 tømrersvende, 8-10 lærlinge og ​4 projektledere.

Historie


År 2003 

Niels-Erik Ahnfeldt Skjøtt etablerer  tømrervirksomheden 'Skjøtt Tømrer & Snedker'


År 2011

Virksomheden er i rivende udvikling og virksomheden får et nyt domicil i Aalborg øst med tilhørende værksted og administration.

Dette er året hvor Skjøtt Tømrer & Snedker modtager sin første Børsens 'Gazelle pris'.


År 2012, 2013, 2014, 2015

Skjøtt Tømrer & Snedker vinder Børsens 'Gazelle pris' i både årene '12, '13, '14 og '15, og placerer sig øverst på skamlen sammen med Danmarks øvrige vækstelite.


År 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Skjøtt Tømrer & Snedker tildeles BDO`s og Spar Nord`s Succes virksomhed


År 2021

Skjøtt Tømrer & Snedker bygger nyt og større domicil på Svendborgvej 19


Skjøtt Tømrer & Snedker er dags dato, en af Aalborgs største tømrervirksomheder, og forsøger stadig at skabe vækst og fornyelse inden for faget.